Voor meer informatie contacteer info@centralbark.be | Hondenhotel permanent gesloten

Groepslessen

 Ontdek een wereld vol plezier en leren tijdens onze geweldige groepslessen voor honden en hun baasjes! Bij Central Bark geloven we dat de beste manier om te groeien en te leren, is door samen te doen. Onze groepslessen bieden een motiverende en ondersteunende omgeving waarin honden van alle formaten en persoonlijkheden kunnen bloeien. Of je nu een puppy hebt die de wereld wil verkennen of een volwassen hond met wat uitdagingen, onze ervaren trainers zijn hier om jullie te helpen. We zullen jullie alle skills, technieken, methodes, hondenpsychologie meegeven om je hond het allerbeste te leren begeleiden en om de beste leider voor je hond te zijn! Kom bij onze vrolijke roedel en maak deel uit van de Central Bark Familie. Laten we samen een onvergetelijke reis maken vol plezier, avontuur en groei. Het is tijd om samen te stralen!

Puppy course

Beginner

Reactivity

Advanced

Beginners

Voor honden vanaf 4maanden en ouder

 8 lessen


Wij focussen op:

 ✓ Alle do’s en don’ts om een stabiele, happy, rustige, volgzame hond te krijgen.
✓ De bouwstenen van een goede relatie.
✓ De bouwstenen van een goede relatie.
✓ Wat jouw hond denkt/wat zijn intenties zijn.
✓ Waarom hij doet wat hij doet.
✓ Welke tools te gebruiken.
✓ Wat zijn de instincten en de natuur van een hond en hoe speel je hier op in.
✓ Wat is en doet een goede hondenleider.
✓ Zelfvertouwen oefeningen
✓ Basiscommando’s zit, lig en blijven
De plaats
✓ Mooi naast wandelen
✓ Loslopen en commando ‘kom’

Investering: € 580

Bekijk de beschikbare data

Reactivity

Voor honden die uithalen
naar andere honden,, fietsers,
auto’s,… tijdens de wandeling

 8 lessen

Wij focussen op:

 De bouwstenen van een goede relatie.
 Wat jouw hond denkt/wat zijn intenties zijn.
 Waarom hij doet wat hij doet.
 Welke tools te gebruiken.
Mooi, ontspannen naast wandelen.
Vertrouwen en respect opbouwen 
Leren hoe op te komen voor je hond
Hoe andere honden/triggers te negeren ipv agressief te reageren

Investering: € 649

Bekijk de beschikbare data

Advanced

Voor honden die de beginners groepsles, een privétraject of een bootcamp afgerond hebben en samen de buitenwereld in willen gaan om te trainen.

 6 lessen

De eerste groepsles is @Central Bark, de andere 5 groepslessen zijn op verplaatsing op drukke plaatsen met veel prikkels 

Wij focussen op:

 ✓ Het bouwen op onze basisfundamenten in de buitenwereld.
✓ 
Het trainen met meer prikkels, meer afleiding, langere tijdspannes, meer afstand, …
✓ Het doel om je brave hond overal mee naartoe te nemen.
✓ …

Investering: € 549

Bekijk de beschikbare data

Bij Central Bark willen we dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan onze geweldige groepslessen, ongeacht hun financiële situatie. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is, en we willen graag helpen. Als je momenteel financieel wat krap zit, aarzel dan niet om ons dit te laten weten. We zijn er om samen een oplossing te vinden, zodat jij en je hond kunnen genieten van een fantastische leerervaring. Jullie zijn belangrijk voor ons, en we willen dat jullie deel uitmaken van onze bijzondere community. Neem gerust contact met ons op, we zijn hier om te helpen!

Meer over groepslessen

Leer jouw hond ongelofelijk goed begrijpen en leer om hem zodanig goed door dit leven te begeleiden dat hij er zich met glans doorheen kan slaan. 

Wat zijn de instincten en de natuur van een hond en hoe speel je hier op in. Wat is en doet een goede hondenleider.

We geven ook wat aandacht aan de gehoorzaamheid om dat dit een belangrijk onderdeel is, maar in tegenstelling tot de algemene hondenscholen, ligt onze focus op de psychologie eerst. Volgzaamheid gaat boven gehoorzaamheid. Je kan de meest gehoorzame hond ooit hebben maar als hij niet geleerd heeft om rustig te zijn, om geen angsten te hebben, om jou mooi en graag te volgen, om zelfbeheersing te hebben, om geen verlatingsangst te ontwikkelen,… dan kan het wel eens zijn dat jullie samen heel wat stress ervaren. Leer dus wat jouw hond nodig heeft om de beste versie van zichzelf te zijn. 

Hoe gaan we te werk?

De groepslessen zijn reeksen waar ik jullie in kleine groepjes begeleid over een traject van 8 lessen (5 lessen in Reactivity groepsles) Wij streven naar een leuke, veilige en ontspannen sfeer. Via deze weg kan ik nog meer honden en hun baasjes helpen en kunnen we elkaar heel goed gebruiken als afleiding en zo meer uitdagingen aan gaan.

De reeksen zijn zodanig ontworpen en gepland dat jullie, indien enthousiast en geïnteresseerd, de mogelijkheid hebben om door te schuiven en wie weet helemaal van Puppy tot Advance te gaan. Het voordeel aan het lesgeven in kleine groepen is dat mijn aandacht nog steeds goed verdeeld kan worden, dat we kunnen leren van elkaars successen, uitdagingen, problemen,…

Indien jij na de groepsles nog aan specifieke zaken wil werken is er steeds de mogelijkheid om nog privélessen bij te boeken!

Geschikt voor

✓ sociale honden
✓ honden met milde gedragsproblemen

Niet geschikt voor:

✓ honden met ernstige gedragsproblemen (enkel toegelaten bij de Reactivity Groepsles als het gedragsprobleem enkel uithalen tijdens de wandeling is)

{

Annie en Vasco de Aussie van 10 maand

“Samen met onze Aussie Vasco, 10mnd oud,  heb ik de groepsles beginners en advance gevolgd bij Central Bark. Wat een ervaring !!! Het team van Central Bark onder leiding van Jade, bijgestaan door Ellen, stond ons bij met raad en daad. Altijd op een correcte, lieve en vriendelijke manier hebben we samen heel wat bijgeleerd. De aanpak is verbluffend, steeds aanmoedigend en met heel veel geduld. Ze hebben mij vooral vertrouwen gegeven en dat deed enorm veel deugd. Bij mijn dagelijkse wandelingen met Vasco denk ik veel aan onze leerrijke ervaring bij Central Bark. Deze mensen zijn goud waard !!!! Dank u, dank u wel. Vele groetjes Annie en Vasco”

Rani en Jules de jonge Cockapoo

Zonder twijfel de beste keuze die we konden maken voor onze hond Jules. Na een slechte ervaring met een andere hondenschool, waren we op zoek naar een betere optie en die vonden we bij Central Bark. Je krijgt, ondanks het feit dat het om groepslessen gaat, een gerichte en persoonlijke aanpak… met veel passie, deskundigheid, en concrete tips (voor zowel baasje, als hond). We zagen binnen relatief korte tijd al een enorme vooruitgang en zijn dan ook super tevreden. Zeker een aanrader!!! We kijken al uit naar de vervolglessen 🙂

Sophie en Izsa de Vizsla

De groepslessen schrokken mij eerst een beetje af omdat ik dacht terug in een ‘algemene’ les te starten zoals op de hondenschool. Daar werd absoluut niet hond gericht gewerkt. Bij Jade zijn het kleine groepjes en Ellen (nog een top juf) is er ook om extra begeleiding te geven. Ieder van ons werd persoonlijk begeleid. Tijdens de beginnersgroesplessen hebben wij zoveel vooruitgang geboekt dat ik echt kan zeggen dat het wel lijkt alsof ik een andere hond heb. Onze wandelingen zijn zalig ontspannend en thuis is Izsa de rust zelve. Onze sterke basis is alvast aangeleerd. Wij zijn klaar om nog verder te trainen met nog meer afleiding, op naar de volgende groepslessen!

Ik kan het echt iedereen aanraden! Een JUISTE aanpak, door de beste Jade! Dikke merci!

Evelyne en Aussie pup Lou

Enorm tevreden. Wel degelijk ieeedere les iets bijgeleerd dat heel waardevol was. Het mooiste van al is dat er zonder oordeel, met heel veel geduld en op een zorgende manier geholpen wordt. Mooi om op het einde te zien hoe zowel de baasjes als de hondjes gegroeid waren in hun proces. Er wordt niet alleen stilgestaan bij wat hebben de hondjes nodig, maar ook de blokkades die de baasjes ervaren. Er is veel ruimte voor gesprek en vragen, wat super is.
Ik heb alleen maar meer zin gekregen om verder aan de slag te gaan met de oefeningen! 😍 Een echte aanrader dus