Voor meer informatie contacteer info@centralbark.be | Hondenhotel permanent gesloten

Over Jade

Gepassioneerd en gecertificeerd hondentrainer en gedragstherapeut.

Ik help vooral de baasjes om een betere relatie te krijgen met hun hond.

Geloof het of niet, je hond verlangt naar heel wat van dezelfde dingen als jij om zich voldaan te voelen. Een warme, knusse plek om te slapen. Lekker en gezond eten dat zijn buikje vult. Veel liefde affectie en pootjes. Fysieke en mentale uitdaging. Bescherming. Structuur. Verbondenheid met mensen. En veiligheid. De veiligheid die je creëert door steeds consequent te handelen zodat jouw hond leert dat hij altijd op zijn baasjes kan rekenen om er voor hem te zijn. 

Ik weet dat jij dit ook voor jouw hond wilt, dus laat mij jullie hier bijstaan en in begeleiden. 

Ik ben Jade Van Mol, gespecialiseerd in de psychologie van de hond en in het trainen en coachen van baasjes. Ik ben hier om jou en je hond te helpen om samen een mooi, harmonieus leven te leiden. Ik werk met hondenbaasjes die zich realiseren dat echte liefde voor hun hond meer is dan alleen maar knuffelen, eten en spelen. In plaats daarvan zoeken ze een diepe, langdurige band met hun goed opgevoede hond. Ik weet dat om deze wonderbaarlijke connectie te bereiken er een samenwerking nodig is. Vandaar dat de focus tijdens mijn lessen zowel op jou als, je hond en jullie relatie ligt.

Ik leer jullie beiden – samen en/of individueel – hoe te leven met elkaar en van elkaar te houden en hoe een relatie te creëren waarvan de basis wederzijds respect, liefde en vertrouwen is. 

Ik heb twee fundamentele waarheden die mijn bedrijfsfilosofie en benadering van mijn werk sturen.

Ik geloof:

  1. Elke puppy kan slim zijn, een goede luisteraar en leuk zijn
  2. Elk baasje kan slim zijn, een geweldige luisteraar en leuk zijn.

Eenvoudig, toch? Geloof het of niet, het is echt zo. Als honden en baasjes elkaar eenmaal echt leren en begrijpen, is de rest eenvoudig. Het wil niet zeggen dat er onderweg geen uitdagingen zullen zijn, maar ik laat je zien hoe je deze hindernissen kunt nemen met de correcte tools, begeleiding, communicatiesystemen en trainingstechnieken die werken. 

Op basis van al mijn ervaringen heb ik een trainingssysteem ontwikkeld dat gebaseerd is op mensen- en hondengedrag, lichaamstaal, communicatie en verbondenheid. 

Ik zeg altijd ‘het is allemaal eigenlijk heel simpel, maar niet gemakkelijk’.

Steeds heel consequent zijn, duidelijke grenzen stellen, heel bewust communiceren, een omgeving creëren waar jouw hond de beste versie van zichzelf kan zijn vergt redelijk wat dedication, geduld en doorzettingsvermogen.  

Ik ben ongelooflijk gepassioneerd om dit mee te geven met alle hondeneigenaars. Ik zou elke hond in een gelukkige en veilige thuis willen zien. Ik zou willen dat elke persoon de diepe vreugde mag kennen door de onvoorwaardelijke liefde die een hond te bieden heeft. Ik zou je willen laten zien dat die schijnbaar grote problemen tussen jou en je hond meestal gewoon kleine misverstanden zijn. Jullie tweeën moeten gewoon nog leren hoe met elkaar te communiceren. En ik kan jullie helpen om er wat makkelijker en sneller te komen.

De klanten waar ik mee werk willen het beste voor hun hond. Ze begrijpen dat puppy’s ook behoeften hebben. Ze hechten waarde aan onderwijs en willen de tijd investeren om het goed te doen. 

‘Never go against Mother Nature’ 

– Cesar Millan 

Volg Central Bark op Instagram